DIESEL AANGEDREVEN RIOLERINGSPOMP S.I.P. 100-4

Leverbaar uit voorraad ! Gratis levering !

Deze diesel aangedreven rioleringspomp onderscheidt zich van andere merken door de grote vuildoorlaat en het zeer lage brandstofverbruik van de pompset.

Dankzij de uniek vorm van de schroefcentrifugaalwaaier is deze pomp uitermate geschikt voor het verpompen van ruw rioleringswater, afvalwater, het leegtrekken van vijvers, grachten, beken en sluizen. Ook als ‘allround’ vuilwater pomp is deze mobiele pompset zeer geschikt!

Dankzij de automatische werking d.m.v. conductieve sondes draait deze pomp alleen wanneer ze water moet verpompen. En dankzij de ingebouwde vochtsensor zal de vacuümpomp alleen maar assisteren wanneer nodig. Een enorme brandstofbesparing dus!

De pompset is heel compact, robuust, gebouwd in een omkasting met gegalvaniseerd plaatstaal. De set is voorzien van afsluitbare deuren, een apart afsluitbaar luik voor de besturing, zijdelingse beschermprofielen, een centraal hijsoog en stapelhoeken.

Klik hier voor de technische informatie

Meer info? Contacteer Johan@qualitypumps.be of 0470/19 30 30

RECENT PROMOTIONS

  • Grindex Solid 230 V

    Leverbaar uit voorraad - gratis levering ! De slibpomp Grindex Solid 230 V uit de MMS-serie is speciaal ontwikkeld om verontreinigd water met vaste delen...
  • Grindex Micro 230 V

    Leverbaar uit voorraad - gratis levering ! De drainagepomp Grindex Micro 230 V is de kleinste pomp uit de MMS-reeks van Grindex. Met een motorvermogen...