Verkoop, verhuur, service en herstelling van pompen, leidingen en toebehoren

Verkoop, verhuur, service en herstelling van pompen, leidingen en toebehoren. Dat is de specialiteit van Quality Pumps. Wij hebben een uitgebreid gamma in zowel verkoop als verhuur: diverse types van waterpompen, werfpompen, drainagepompen, slib/sludge/slurrie pompen, afval- en rioolwaterpompen, slijtvaste pompen met woelkop en inoxpompen. Ook diesel aangedreven rioleringspompen en op frame droogopgestelde elektrische afvalwater/rioleringspompen behoren tot onze producten.

Ons gamma? Klik hier!

Als exclusief invoerder van GRINDEX drainage, slib, inox en slijtvaste pompen met woelkop en als verdeler van de diesel aangedreven rioolwater / afvalwaterpomp SCREW IMPELLER PUMPS (de SIP-serie) hebben wij de topmerken in huis.

Grindex is 75+ jaar fabrikant van professionele kwaliteitspompen met unieke eigenschappen: een luchtklep zodat de pomp kan droogdraaien, een interne beveiliging SMART™ zodat een aparte schakelkast overbodig is én een vlakzuigkraag zodat er millimeter droog kan gepompt worden.
De diesel aangedreven riool- / afvalwaterpompen onderscheiden zich door de quasi verstoppingsvrije schroefcentrifugaalwaaier en door het lage brandstofverbruik / CO2 uitstoot.

Quality Pumps is ISO 9001:2015 en VCA P (versie 2017/6.0)  gecertificeerd. Omdat veilig, milieuvriendelijk en gestructureerd ondernemen voor ons én voor u belangrijk is.

ISO 9001:2015

VCA P (versie 2017/60)

Quality Pumps & Machines wanneer het gaat om:
Drainage- en slibpompen

Diesel aangedreven rioleringspompen
Rioleringsdompelpompen
Slijtvaste pompen met woelkop
Inoxpompen voor zee- en brak water

Water- en werfpompen
Huurpompen – tijdelijke pompinstallaties

Quality Pumps & Machines maakt het verschil:
Deskundig advies – expertise en knowhow
Ervaren en gemotiveerde medewerkers

Exclusief invoerder van  kwaliteitspompen
Meer dan 120 moderne en nieuwe pompen in onze huurvloot
No-nonsense aanpak en klantvriendelijk
Herstelling en onderhoud alle merken in eigen atelier
Eigen transportdienst