GRINDEX TO THE FUTURE

Lees verder onder de foto

Rental pumps. Rental pumps. Rental pumps.
Grindex

Grindex is een Zweeds A+ merk dat al 75 jaar pompen maakt specifiek voor de aannemer, industrie en overheid. Kenmerkend aan Grindex zijn de unieke luchtklep zodat de pompen onbeperkt kunnen droogdraaien, het ingebouwde beveiligingssysteem SMART™ tegen te hoge temperatuur, fasenvolgorde, fasenuitval en spanningsval zodat een apart schakelkastje overbodig wordt en de vlakzuigkraag, de rubberen kraag om dweildroog te kunnen pompen.

Door gebruik te maken van topmaterialen zijn deze pompen duurzaam, betrouwbaar, slijtvast en breed inzetbaar. Bovendien zijn Grindex pompen licht in gewicht. Door gebruik te maken van optionele toebehoren zoals de de zinkanodes, de bescherming tegen zeewater, brak water en pompen in een zure omgeving, kan deze pomp u bovendien veel meer en beter van dienst zijn, daar waar andere pompen moeten passen.

Grindex: Ideaal als werfpomp en breed inzetbaar.

Grindex drainage pompen
De Grindex drainagepomp is uitermate geschikt voor het verpompen van (vuil) water zonder vaste delen: bouwputten, water met zand, drainagewater, regenwater, … De voordelen van deze pomp: licht in gewicht, zeer robuust en op-en-top beveiligd. De uitzonderlijke duurzaamheid en slijtvastheid zorgen ervoor dat deze professionele pomp zeer geschikt is als allround werfpomp. De pomp heeft een range van 0.85 – 90 kW voor debieten tussen 6 en 350 l/s.

Grindex slib pompen
Deze professionele dompelpomp is geschikt voor het zwaardere werk. Slib, modder of licht rioleringswerk? Deze pomp kan het aan! De grote vuildoorlaat (van 38 mm tot 80 mm) zorgt ervoor dat water uit vijvers, grachten, sluizen, beken en bouwputten probleemloos kan worden verpompt. Dankzij de gebruikte materialen is deze pomp zeer slijtvast en blijft ze erg hanteerbaar. Uitvoeringen tussen 0.9 kW en 5.6 kW.

Grindex inox pompen
Voor toepassingen in zeewater of brak water of in een zure omgeving zijn de pompen uit de Grindex inox reeks dé oplossing. Daar waar een aluminium pomp niet meer kan worden ingezet, neemt deze inox pomp het probleemloos over. De pomp kan worden ingezet bij pH waarden tussen 2 – 10.