GRINDEX EXCLUSIEF BIJ QUALITY PUMPS!

Dompelpompen Grindex. Dompelpompen Grindex. Dompelpompen Grindex.
Grindex exclusief bij Quality Pumps – Persbericht 2015

Gespecialiseerd verdeler geeft topmerk de service die het verdient

GRINDEX EXCLUSIEF BIJ QUALITY PUMPS !

Quality Pumps, specialist in pompverhuur en pompverkoop van de meest diverse drainage, sludge, afvalwater en rioleringspompen, zet het nieuwe jaar goed in. Vanaf januari 2015 wordt Quality Pumps exclusief Grindex verdeler voor België.  

Het Zweedse A+ merk Grindex is een klinkende naam bij aannemers, in de industrie-  en in overheidsmiddens. Sedert 1960 bouwde het merk een zeer goede reputatie  op als unieke kwaliteitspomp in de pompensector.

Johan Broekmans van Quality Pumps: ‘We zijn bijzonder blij dat we een topmerk als Grindex aan onze portefeuille kunnen toevoegen. Het is een volledig gamma van werfpompen / dompelpompen: drainagepompen, slurrypompen, slibpompen, inoxpompen en slijtvaste pompen met woelkop. Elk van deze producten zijn kwaliteitsproducten en hebben unieke eigenschappen die voor de klant erg waardevol zijn. Het volledig Grindex gamma zal door ons exclusief verkocht, verhuurd en hersteld worden. 

Die 24/7 service wordt gegarandeerd door de ervaren, tweetalige monteurs die bij Quality Pumps aan het werk zijn. Niet alleen beschikken zij over een grondige opleiding en kennis van het merk, in het ruime magazijn beschikken ze tevens over alle nodige onderdelen voor een betrouwbare, vlotte service en professioneel onderhoud.

Quality Pumps biedt dus voortaan een breed gamma Grindex drainage, sludge, inox  pompen aan, zowel in  het verkoopgamma als in de huurvloot. Deze Grindex pompen zijn uitgerust met een luchtklep zodat ze onbeperkt mogen droogdraaien en zijn inwendig elektronisch beveiligd tegen de verkeerde draairichting, spanningsval en oververhitting zodat een apart schakelkastje niet meer nodig is. Een vlakzuigkraag om tot de laatste millimeter te kunnen pompen (‘dweildroog’) is tevens verkrijgbaar. 

Grindex pompen zijn kwaliteitsvolle, professionele dompelpompen, vervaardigd uit slijtvaste materialen en uitgerust met de unieke luchtklep. Grindex exclusief Bij Quality Pumps!

KLIK HIER VOOR HET OVERZICHT VAN HET GAMMA