Quality Pumps exclusief Grindex verdeler voor België !

Persbericht

Gespecialiseerd verdeler geeft topmerk de service die het verdient

QUALITY PUMPS EXCLUSIEF GRINDEX VERDELER IN BELGIË

Quality Pumps, gerenommeerd verdeler en verhuurder van de meest diverse vuil water en rioleringspompen, zet het nieuwe jaar goed in. Vanaf januari 2015 wordt Quality Pumps exclusief Grindex verdeler voor België.  

Het Zweedse Grindex is een klinkende naam bij aannemers, in de industrie-  en in overheidsmiddens. Sedert 1960 bouwde het merk een zeer goede reputatie  op als kwaliteitspomp in de pompensector.

Johan Broekmans van Quality Pumps: ‘We zijn bijzonder blij dat we een topmerk als Grindex aan onze portefeuille kunnen toevoegen. Bovendien kunnen de klanten van Grindex bij ons rekenen op een optimale service.’

Die 24/7 service wordt gegarandeerd door de ervaren, tweetalige monteurs die bij Quality Pumps aan het werk zijn. Niet alleen beschikken zij over een grondige kennis van het merk, in het ruime magazijn beschikken ze tevens over alle nodige onderdelen voor een betrouwbare, vlotte service en professioneel onderhoud.

Quality Pumps biedt voortaan een breed gamma Grindex drainage, sludge en inox pompen aan. Deze Grindex pompen zijn uitgerust met een luchtklep en zijn inwendig elektronisch beveiligd tegen de verkeerde draairichting, spanningsval en oververhitting. Een vlakzuigkraag om millimeter (‘dweildroog’) af te pompen is optioneel verkrijgbaar. Grindex pompen zijn vervaardigd uit slijtvaste materialen en zijn eveneens verkrijgbaar in RVS. De meeste modellen zullen uit voorraad leverbaar zijn.

Drainagepomp Grindex Mini
Sludgepomp Grindex Solid
Drainagepomp Grindex Minex 400V
Sludgepomp Grindex Salvador
Grindex inox drainagepomp
Grindex inox sludgepomp