GRINDEX PUMPING TILL THE END

Lees verder onder de foto
Pompenverhuur.  Pompenverhuur

PUMPING TILL THE END: tot de laatste millimeter pompen dankzij de rubberen vlakzuigkraag die over de pomp geschoven wordt!
De vlakzuigkraag is een optionele rubberen kraag die zonder monteren over de pomp geschoven wordt. Door de kraag omhoog te klikken, zal de pomp ‘normaal werken’ en aanzuigen via de zuigkorf. Wanneer de kraag naar beneden geschoven wordt, doet de pomp dienst als vlakzuigpomp: het medium wordt onderaan aangezogen zodat het restwater minimaal is. Dweildroog pompen dus. Zo heeft u twee toepassingen met slechts één pomp!
Pompverkoop en pompverhuur
Gebruiksaanwijzing van de vlakzuigkraag

Hoe werkt de luchtklep?

Dompelpompen Grindex
Grindex is een Zweeds A+ merk dat al 75 jaar pompen maakt specifiek voor de aannemer, industrie en overheid. Kenmerkend aan Grindex zijn de unieke luchtklep zodat de pompen onbeperkt kunnen droogdraaien, het ingebouwde veiligheidssysteem SMART™ systeem tegen te hoge temperatuur, fasenvolgorde, fasenuitval en spanningsval zodat een apart schakelkastje overbodig wordt en de vlakzuigkraag zodat er dweildroog kan gepompt worden.

Door gebruik te maken van topmaterialen zijn deze pompen duurzaam, betrouwbaar, slijtvast en breed inzetbaar. Bovendien zijn Grindex pompen licht in gewicht. Door gebruik te maken van optionele toebehoren zoals de zinkanodes om te kunnen pompen in zeewater of brak water, kan deze pomp u bovendien veel meer en beter van dienst zijn, daar waar andere pompen moeten passen. Ideaal als werfpomp en breed inzetbaar.

Grindex drainage pompen
De Grindex drainagepomp is uitermate geschikt voor het verpompen van (vuil) water zonder vaste delen: bouwputten, water met zand, drainagewater, regenwater, … De voordelen van deze pomp: licht in gewicht, zeer robuust en op-en-top beveiligd. De uitzonderlijke duurzaamheid en slijtvastheid zorgen ervoor dat deze professionele pomp zeer geschikt is als allround werfpomp. De pomp heeft een range van 0.85 – 90 kW voor debieten tussen 6 en 350 l/s.

Grindex slib pompen
Deze professionele dompelpomp is geschikt voor het zwaardere werk. Slib, modder of licht rioleringswerk? Deze pomp kan het aan! De grote vuildoorlaat (van 38 mm tot 80 mm) zorgt ervoor dat water uit vijvers, grachten, sluizen, beken en bouwputten probleemloos kan worden verpompt. Dankzij de gebruikte materialen is deze pomp zeer slijtvast en blijft ze erg hanteerbaar. Uitvoeringen tussen 0.9 kW en 5.6 kW.

Grindex inox pompen
Voor toepassingen in zee of brak water of in een zure omgeving zijn de pompen uit de Grindex inox reeks dé oplossing. Daar waar een aluminium pomp niet meer kan worden ingezet, neemt deze inox pomp het probleemloos over. De pomp kan worden ingezet bij pH waarden tussen 2 – 10.

Pompenverhuur. Pompenverhuur