Verhuur van pompen – verkoop van pompen – QUALITY PUMPS!

Verhuur van pompen. verhuur van pompen.
Persbericht januari 2012

QUALITY PUMPS & MACHINES: NIEUWE SPELER IN BELGIË

Aan de Bedrijvenlaan 10  te Lochristi gaat vanaf 16 januari as. Quality Pumps & Machines van start. Een nieuwkomer op de pompenmarkt, maar gerund door een ervaren en gedreven team dat binnen de sector reeds jaren ervaring opdeed en geleid wordt door Johan Broekmans. Zowel technisch als commercieel wordt Quality Pumps & Machines ongetwijfeld een belangrijke speler binnen de Benelux.

Exclusief
Dat Quality Pumps & Machines een vliegende start kan nemen is ondermeer te danken aan het feit dat de firma als exclusief dealer optreedt voor de hoogtechnologische SuperHawk pompsets (diesel aangedreven rioleringspompen) en als officieel Flygt-partner voor de aannemer. Het team staat 7 dagen op 7,  24 uur op 24 ter beschikking van de klant. De klanten van Quality Pumps & Machines zijn vooral actief binnen de aannemer-, industriële en overheidsmarkt.

Pompverhuur en pompverkoop
Quality Pumps & Machines beschikt over een uitgebreid gamma dompelpompen en dieselpompen voor riolering-, kanaal-, rivier- en sluiswerken. Verder beschikt de firma over een assortiment tijdelijke (nood)pompen, drainagepompen, rioleringspompen en diesel aangedreven pompen voor het verpompen van influent, bentoniet, slib of slurry, evenals pompen voor het droog houden van bouwputten, kelders, grachten en beken. Tevens beschikt het bedrijf met meer dan 100 pompen in de huurvloot over een ruim gamma aan huurpompen voor zowat alle toepassingen.

Moderne aanpak
Dat het team van Quality Pumps & Machines een moderne, aangename aanpak nastreeft, is overduidelijk. Vooreerst is er het team zelf dat enkele decennia ervaring kan voorleggen, zowel op technisch als commercieel vlak. Ook wil het inspelen op de meest voorkomende vragen van de doelgroepen die een accurate en snelle dienstverlening wensen. Vandaar de no-nonsense aanpak zowel in verkoop, verhuur als dienst-na-verkoop. Een moderne huurvloot met nieuwe machines, snelle leveringen en hoogstaande technische begeleiding vormen samen met de scherpe prijzen de troeven die Quality Pumps & Machines snel zullen doen doorstoten naar de top van de pompenmarkt.